Gasolflaskor för egenföretagare

Kategorier Uncategorized

För egenföretagare är gasol en ypperlig energikälla som är både effektiv och mångsidig. Gasol är en utmärkt energikälla för egenföretagare inom alla typer av industrier. Framför allt används gasol inom kök och matlagning, och gasol kan även användas inom tyngre industrier såsom jordbruk, industri, bygg och hantverk. Läs mer om gasol och beställ dina gasolflaskor redan idag.

Hur gör du för att börja med gasol?

Kontakta din valfria tillverkare av gasol. Vi tipsar om bland annat Primagaz, som är en av världens ledande leverantörer av gasol för industrier och egenföretagare.

Kontakta Primagaz för att hitta närmaste återförsäljare, och få en offert över din energi-, och kostnadsbesparing. Systemet med gasolflaskor funkar som sa att du först köper en gasolflaska och en fyllning.

Hur beställer du gasol?

Beställ enkelt via Primagaz.se. Där kan du läsa mer om beställningsprocessen samt få en offert om din användning. Hitta din närmaste återförsäljare eller beställ online på Primagaz.se.

Vilka storlekar kommer gasolflaskorna i?

Hos återförsäljare av gasol kan du hitta gasolflaskor i storlekar från 0,30 till 45 kg. Hos Primagaz kan du läsa mer om de olika gasflaskorna och vad de lämpar sig för.

Hur byter du gasolflaskor?

När gasolen är slut så tar du med din tomma flaska till butiken och byter in, du betalar då bara för en påfyllning. 

Nya flaskor av komposit och kolfiber

Primagaz erbjuder även gasolflaskor i komposit. Fördelen är en betydligt lägre vikt och att de ofta är genomskinliga så du kan se hur mycket gasol i vätskeform som är kvar i gasoltuben. Gasolflaskor i komposit är även staplingsbara om du ska förvara flera i garaget.

Flexibilitet som förenklar ditt arbete

En av de många fördelarna med att använda gasol är att många maskiner och apparater som använder gasol är lättare att flytta, eftersom gasol finns på flaskor som är lätta att transportera. 

Vad kan du använda gasol till?

Kök och restaurang

Det är inte bara i köket man kan ha glädje av gasol. Med terrassvärmare, gasolspisar och gasolbrännare kan man förlänga utomhussäsongen och skapa trivsel för kunderna. Om er anläggning ligger utanför naturgasområdet är uppvärmning med gasol både en grön och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Bygg och hantverk

Det finns många fördelar med att använda gasol inom byggbranschen. Gasolen är mångsidig, flexibel och ger en hög mobilitetsgrad. Samtidigt är gasol mycket kostnadseffektivt och betydligt miljövänligare än dieselolja. Med stor flexibilitet och många användningsområden är gasol en trygg, säker, och pålitlig energikälla för byggbranschen.

Gasol kan du använda i samband med takläggning. Där kan du använd gasolen för att driva den värmekälla som krävs. Gasol kan du även använda på många andra platser inom ditt byggarbete, t.ex. för uppvärmning, torkning och drift av en del maskiner. 

Världens ledande leverantör av gasol

Primagaz har över 30 miljoner kunder och är verksamma i 29 länder i 4 världsdelar. De har tillgång till ny teknik såsom BioLPG, och ledande produktionsteknik för gasol. Primagaz levererar gasol i en mängd olika cylindrar från 3 kg till 45 kg. De kan erbjuda dig de flaskor du behöver så du slipper börja med att investera i utrustning. Deras tankstationer ligger i framkant vilket säkerställer säker och exakt påfyllning.