Billig studentresa till party-ö

Kategorier Intressen, Livsstil, Resa
billig studentresa

Jag har länge letat efter billiga studentresor men tycker det är svårt att bedöma vad som är dyrt och vad som är billigt. Efter att ha undersökt olika resesällskap har jag kommit fram till att Uptours erbjuder bra och billiga studentresor. De erbjuder studentresor till party-öarna Sunny Beach, Ayia Napa och Magaluf. Jag har inte rest till någon av destinationerna men har hört mycket om dem från bekanta och vänner. Jag har bland annat hittat en billig studentresa till Magaluf. Här har jag hittat ett ganska fint hotell med bra placering. Man kan gå ner till stranden och gågatorna på ca. 10–15 minuter vilket är helt fint. Därutöver ligger hotellet i den ”vilda” delen av Magaluf med flest fester och roliga aktiviteter, vilket är ganska viktigt för mig och mina vänner. Vi vill nämligen uppleva en ordentlig partyresa.

De aktiviteter vi förväntar att uppleva utöver roliga vattenaktiviteter är bland annat pubrundor, partybåtar, skumfester, UV-fester, spansk afton, beachparty och poolparty. Det är mycket som står på agendan men tror absolut vi ska hinna med det hela.

 

Låt oss festa i Magaluf!

Ska ni kanske också på en billig studentresa till Magaluf? Eller väljer ni att åka till Sunny Beach eller Ayia Napa? Jag har läst på lite om vad stället har att erbjuda och tänkte skriva lite om det här. Som jag kan förstå, är det varken dyrt eller billigt att äta eller bo här. Priserna är nästan dem samma som i Skandinavien och priserna för aktiviteterna ser lite olika ut. Stränderna är låga med vacker utsikt över klarblått vatten och här finns massor av solstolar och parasoller. Längs stranden hittar man mängder med caféer och restauranger. Här är väldigt livligt med många olika aktiviteter sporter och klubbar. Dvs. man kan inte förvänta en lugn och stillsam resa men däremot mängder med underhållning. Vilket passar fint för studenter och ungdomar som rest hit på studentresa.

 

Priset är viktigt

Som studerande är priset väldigt viktigt. Delvis vill man köpa en billig studentresa för att kunna använda resten av budgeten under resans gång, på till exempel mat, drinkar och aktiviteter. Delvis är det också en härlig känsla, tycker jag, om jag vet att jag har sparat pengar. Om jag i förvägen vet att jag kommer dricka mycket och festa mycket kan jag till exempel lika gärna köpa ett VIP-paket. På så vis får man rabatt på olika restauranger, klubbar och barer och man kan med fördel komma in på vilken klubb och bar man vill. Detta är till att föredra och jag väljer gärna också att resa när det inte är högsäsong då det normalt är mycket dyrare. Under högsäsong är det som oftast också alldeles för mycket turister tycker jag och då är det nästan skönare att åka en vecka utanför högsäsong. Något annat som är smart att göra om man vill köpa en billig studentresa, det är att boka tidigt. Gärna innan året börjar för då är priserna som lägst och det finns mycket att välja mellan då inget är fullbokat ännu. Om ni har varit på en billig studentresa, vart har ni då åkt? Kanske Ayia Napa eller Sunny Beach? Jag hoppas att jag i framtiden även får möjligheten att besöka dessa två destinationer och kommer då förmodligen åka med Uptours. Ni bör kolla in det redan idag och se till att få bokat den bästa resan någonsin.