Kvalitativa mobiltillbehör till billiga priser

Kategorier Hem, Intressen, Livsstil
billiga mobiltillbehör

Jag är otroligt noggrann och eftertänksam med allt jag köper oavsett om det är online eller i butik. Detta innebär att jag gör väldigt mycket research på produkter men också leverantörer innan jag rent faktiskt köper något. Ett bra exempel är när jag skulle köpa mobiltillbehör till min iPhone. Jag har den nya iPhone XS som är den bästa smartphone jag har ägt hittills. Med en ny iPhone passade det därför utmärkt med lite nya, häftiga gadgets och mobiltillbehör. Det var viktigt för mig att mobiltillbehören var av bra kvalité men jag ville även ha dem till marknadens billigaste priser. Jag undersökte därför olika webbshops och hittade Coolpriser som är en onlinebutik som erbjuder ett stort utbud av prylar, utrustning, gadgets och mobiltillbehör till alla nyaste smartphones. Men det som jag fastnade för var deras billiga utbud av mobiltillbehör men som fortfarande verkade vara av god kvalité. De har även god service i form av snabb leverans på endast 2-3 dagar vilket betyder mycket för mig som har svårt att vänta. Jag fick beställt hem ett par nya hörlurar och ett skärmskydd men har planer om att köpa fler tillbehör till min smartphone snart.

 

iPhone tillbehören som står på min lista

Då det är ganska många tillbehör jag önskar, har jag skrivit en lista med de tillbehören jag gärna vill beställa hem i första omgång. Dessa mobiltillbehör är som sagt till ett billigt pris och därför kan jag tillåta mig att beställa hem lite av varje.

De mobiltillbehören som står på min lista är följande:

  • Nytt skal och fodral (ett silikonskal för bäst skydda mobilen)
  • Ett par nya hörlurar då mina nuvarande har gått i sönder.
  • En trådlös laddare. Har varit på utkik efter en ett tag och hittat en till ett bra pris.
  • En trådlös och bärbar högtalare.
  • En powerbank.

Dessa mobiltillbehör vill underlätta min vardag och göra den lite mer rolig och spännande. Inte mist är de alla otroligt användbara och nödvändiga. Om man tänker efter använder man sin smartphone till mycket och jag hatar att bli irriterad när saker och ting inte funkar som dem ska. Därför är det viktigt med bra mobiltillbehör och utrustning.

 

Mobiltillbehöret jag behöver mest

På listan med billiga mobiltillbehör är det en specifik produkt som jag ser mer fram emot att få hem. Det är den trådlösa och bärbara högtalaren med Bluetooth. Jag är nämligen ute med mina vänner ofta och vi lyssnar nästan alltid på musik från våra mobiler. Därför passar det utmärkt med en bärbar högtalare som jag kan ta med till t.ex. stranden eller parken. En annan produkt som är väldigt nödvändig i samband med högtalaren och min iPhone, är en powerbank. Jag oroar mig ofta för batteritiden då jag använder min smartphone konstant men nästan aldrig har möjligheten att ladda den. Med en powerbank kan jag ladda både min iPhone och min bärbara högtalare. Jag ska givetvis ha en som har mycket batteritid och håller länge. Online butiken Coolpriser erbjuder ett fantastiskt utbud med olika typer powerbanks i olika storlekar och färger. Detta mobiltillbehöret tillsammans med den efterlängtade högtalaren står överst på min lista av prylar jag gärna vill beställa hem.